займ на карту займ на карту срочно без отказа
Jan 302012
 

curs

Avui comença una nova edició del curs telemàtic Didàctica de la Física i la Química organitzat des de l’Institut de Ciències de l’Educació Josep Pallach (ICE) i la C4D.

Es tracta de la segona edició del curs, el qual està dirigit a professorat de Física i Química de Secundària i Batxillerat, sota la direcció de la Dra. Mireia Güell, la qual ja ha estat coordinant altres cursos de temàtiques semblants amb molt d’èxit.

L’objectiu principal del curs és explorar i aprendre com es poden aplicar tota una sèrie d’eines, recursos i metodologies per ensenyar Física i Química a secundària. El curs està estructura en cinc mòduls que es podran realitzar fins el 3 d’abril. Com que una de les millors maneres d’aprendre és fer-ho de l’experiència dels altres, donarem especial èmfasi al treball en xarxa. Els fòrums de discussió i la resta d’activitats col·laboratives que proposarem seran bàsiques per tal d’aconseguir-ho.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

займ на карту займ на карту срочно без отказа