Nit de la Recerca 2011: Vine a la Revetlla Química

webc4d1

Un any més, el proper 23 de setembre, es celebra la Nit de la Recerca a tot Europa. Es tracta de un dels projectes FP7 que té coma principal objectiu poder mostrar una cara diferent dels científics. La Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital coordina el projecte a nivell de l’Estat Espanyol, tinguent com a socis la UMU, la FICSR (amb RecerAcc), la CENIEH, la UniOvi, la FULP, la JCyL i l’AJIIB.

webc4d2

Aquest any la Nit de la Recerca vol formar part de tots els actes que es celebren per commemorar l’Any Internacional de la Química, per això hi participaran científics que tindrà en comú la utilització d’experiments per mostrar la seva recerca. La idea és que la majoria dels investigadors de àrees molt variades, utilitzen termes relacionat amb la Química. Per això ens agradaria que vinguéssiu a veure el resultat de tot plegat el 23 de Setembre, a partir de les 5 de la tarda, en la Revetlla Química que tindrà lloc a la Casa de Cultura de Girona.

Tota la informació es pot anar seguint a la web http://rn11.net o www.lanitdelarecerca.cat.

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *